Фінальний випуск "МастерШеф. Професіонали" вийшов на екран 1 червня. У ньому взяли участь: Катерина Пєскова, Алік Мкртчян, Олександр Абрамов, Павло Серветник, Юлія Прохода і Юрій Негрич. Далі їх залишилося троє. Але вже зараз відомо ім'я єдиного переможця.
Під час суперфіналу Юрій Негрич готував дичину в по'єднанні з фруктами. Юлія Прохода вирішила через смаки описати плинність життя людини, і подала суддям "Дитинство", "Юність" та "Зрілість". А концепція Павла Серветника полягала в приготуванні органічних локальних продуктів.


Павло приготував в якості основної страви – качину грудку з соусом з копчених курячих жовтків, з щучою ікрою, спіруліна і ферментованою капустою. На закуску – рапани з грибами, вершковим маслом, чорним часником і бейгл з гречаного борошна і гарбузовим насінням. На десерт – "динаміт" з японського бісквіта з мусом з 7 станів молока.

Саме це меню стало виграшним в першому сезоні "МастерШеф. Професіонали". Переможцем шоу став Павло Серветник! 25-річний кухар з Херсонської області став володарем мільйона гривень.
"Перемога на "МастерШеф. Професіонали"- це дуже круто. Але якщо порівнювати мене з кухарями з бурси – я молодець, але якщо з Жоаном Рока, кращим шефом в світі, то я нікчема. Мені потрібно ще багато чому навчитися і старанно працювати, щоб досягти поставлених цілей", – каже Павло.

Нагадаємо, раніше учасники "МастерШеф" поділилися кулінарними лайфхаками. Також стали відомі імена суддів нового сезону "МастерШеф".