Сьомий ефір кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" відбувся 13 квітня. У цьому випуску кухарі готували їстівну двоярусну карусель для учасників дитячої версії "МастерШеф" і вгадували вишукані страви французької кухні.
На битву чорних фартухів в цей раз потрапили чотири шефа. За правилами заключного конкурсу, кожен учасник повинен був подати суддям ресторанне блюдо з безлічі інгредієнтів, використовуючи для його приготування лише мікрохвильову піч.
Найгірше з цим завданням впоралася Юлія Ангелова. Саме вона змушена була поїхати додому після сьомого випуску кулінарного шоу.
Юля – шеф-кондитер у власному кафе в Одесі. Їй 32 роки. Вона проводила час на професійній кухні з 8-річного віку, в ресторані батьків. І зараз разом з мамою та чоловіком вони готують для одеситів і гостей міста.
Нещодавно Ангелова брала участь в чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва і зайняла там 10 місце. Кулінарна мрія – зробити українську кухню відомою в усьому світі. Дівчина впевнена, що в українській кухні є величезний потенціал.
Нагадаємо, раніше суддя проекту Ліза Глінська поділилася рецептом пісних овочевих оладок. Вона також розповіла, як приготувати медовий кекс з апельсином і фініками.
"МастерШеф. Професіонали" дивитися онлайн 7 випуск: битва чорних фартухів: