I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

"МайстерШеф" 9-й сезон: як пройшов перший випуск кулінарного шоу

Дізнайтеся, хто став учасником проекту

У п'ятницю, 30 серпня на телеканалу СТБ стартувало довгождане шоу 9-й сезон "МайстерШеф". Судді Ектор Хіменес-Браво, Єлизавета Глинська та Володимир Ярославський провели в першому випуску кастинг серед усіх бажаючих потрапити на проект.

Читайте також:

Реклама

Умови незмінні, як і вісім років тому: за 45 хвилин аматор повинен приготувати смачне і якісне блюдо. Якщо як мінімум двоє суддів скажуть "так", людина отримає білий фартух. А це – наступний етап відбору і шанс пройти до двадцятки 9-го сезону.

Першим свою страву презентував Сергій Акінін – машиніст тепловоза. За 17 років роботи Сергію захотілося спробувати себе в іншому амплуа. Чоловік зізнався, що його віддушина – приготування десертів і тортів, тому дивувати суддів він вирішив шоколадним фонданом з обліпиховим соусом.

"Всі відомі кулінари – чоловіки. Для мене це нормально, коли чоловік готує десерти", – сказала Єлизавета Глинська.

Реклама

В цілому суддям сподобалося солодка страва початківця кондитера і він почув три заповітних "так", отримавши білий фартух зі словами: "Я доведу всім, що я кращий. Я спечу такі десерти, які ви ніколи не бачили".

Однією з найефектніших і неординарних учасниць стала юна дівчина на ім'я Юлія Акименко, яка веде свій особистий кулінарний блог в Instagram під ніком @sexy___kitchen.

Реклама

Лосось на пюре з зеленого горошку – став візитною карткою учасниці. Судді розділилися на два табори – чоловіки одноголосно дали шанс дівчині, а ось Лізі не сподобалося, що Юлія не додала в пюре вершки і відмовила їй. Але з двома "так" 22-річна учасниця отримала шанс боротися далі.

"Сережка Поварешка" – так себе назвав наступний учасник з Харкова, який шокував суддів появою в фартусі з непристойним принтом. Ектор Хіменес-Браво був вкрай обурений, на додачу до всього блюдо чоловіка було сухим і непривабливим. Судді навіть його і не куштували та відправили чоловіка додому.

Серед претендентів на участь у проекті у цьому сезоні, кого тільки не зустрінеш - і навіть колишнього поліцейського! Петро Косівський перед шоу навіть пройшов кулінарні курси в Києві і тепер готовий повністю змінити своє життя.

"Мені 22 роки і я хочу досягати всього, чого хочу. Всі двері для мене відчинені! І, якщо я хочу стати кулінаром, то зроблю це", – заявив Петро Ектору.

Презентація м'яса зоряному судді не сподобалася, а от смак страви порадував, тому Ектор і Єлизавета сказали заповітне "так". Володимир, в свою чергу, зазначив, що хлопець цілеспрямований: "Видно, що ви хлопець впевнений в собі і цілеспрямований, але я кажу вам "ні".

Касир Альона Нікуліна просто вразила зіркових суддею своєї позитивною енергією, простотою і читанням віршів. Презентувала дівчина салат з креветками і перепелиними яйцями під назвою "Сонечко зійшло". Незважаючи на непривабливий вигляд страви, Ектор і Володимир дали шанс учасниці, а ось Ліза знову залишилася в статусі найвимогливішого судді і сказала "ні".

INSTAGRAM (@masterchefstb)

Мабуть, дуже незвичайною і екстравагантною стравою першого випуску став жульєн з рапанів з сиром Дор Блю. А приготувала його 41-річна Анастасія Погосова. Жінка займається бізнесом і виховує трьох дітей. Її чоловік, який старший на 43 роки, помер, і тепер жінка вирішила здійснити свою мрію – стати професійним кулінаром. За таку незвичайну подачу судді одноголосно дали жінці шанс брати участь далі.

Несподіваним учасником 9-го сезону стала екс- "холостячка" Наталі, якій минулого року так і не вдалося стати учасницею "МайстерШеф", але цього року вона знову вирішила спробувати свої сили: "Не можу повірити, що зі мною це дійсно відбувається! Я правда хочу зі звичайної домогосподарки перетворитися на професіонала".

Але не тільки українці прийшли на проект дивувати своїми кулінарними здібностями – дівчина з В'єтнаму, яка з шести років проживає в Україні і зараз працює фотографом, повною мірою налаштована на перемогу.

"У Польщі перемогла японка, так чому в Україні цього не може зробити в'єтнамка", – жартівливо заявила Аннушка (дівчина попросила Ектора так себе називати).

Салат з телятиною і локшиною судді оцінили гідно – дівчина отримала заповітний білий фартух. До всього Володимир Ярославський зазначив, що на проекті таких кулінарів не вистачає: "Ви додасте нашій кухні трохи пристрасті".

Ще одним відкриттям кастингу став Руслан з незвичайною професією – артист травесті-шоу зі сценічним ім'ям Лоліта Амбер.

"Я володію титулом "Міс Богиня". Я, коли вперше переодягнувся в жінку, відчув себе по-особливому. У мене дуже багато косметики! Моя сім'я добре ставиться до мене і до моєї професії. Я чітко розрізняю, де Руслан, а де Лоліта ", – розповів про себе Руслан.

Чоловік за своє блюдо – індичку в соусі теріякі – отримав три "так" і розчулився до сліз, на що почув від Ектора: "Той, хто приходить сюди з усім серцем, отримує три "так"".

23-річна дівчина Юлія вдихнула в проект життєвої енергії, а все тому, що вона є спадковою збирачкою трав. Її екстраординарне хобі проявилося і в приготуванні страви – фалафель з дикоросами. Зрозуміло, такий неординарний делікатес був приготований повністю з трав.

"Трави говорять словами, як люди. Всепрониклива любов і пульсуюча енергія життя. Я це відчуваю", – говорить Юлія.

Судді всі як один відзначили, що блюдо Юлії дійсно одне з найнезвичайніших за всі сезони проекту і їм дуже цікаво, чим же юна травниця дивуватиме далі. Дівчина отримала шанс проявити себе в шоу.

І так, відбір учасників у проект завершився, і вже через тиждень почнеться відбір кращої двадцятки серед інших претендентів на перемогу. Хто проявить себе, а хто не впорається з випробуваннями – дізнаємося в наступному випуску.

Дивіться "МастерШеф" 9 сезон – перший випуск від 31.08.19

Нагадаємо, раніше суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, чому французька кухня вважається базовою. А Ліза Глинська поділилася рецептом тертого ягідного пирога.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти