Карибські млинці – прекрасне поєднання м'якої солодощі бананів і освіжаючого апельсинового сиропу. Це чудовий рецепт до Масляни-2018, яка пройде з 12 по 18 лютого.
Карибські млинці
Інгредієнти:
Для тіста:
- 100 г борошна
- 300 г молока
- 2 яйця
- дрібка солі
- 1 ч.л. цукру
- терта цедра половини апельсина
- нарізаний банан
Для сиропу:
- 4 ст.л. цукру
- цедра одного апельсина
- 200 мл апельсинового фрешу
- 2-4 ст.л. світлого рому (бажано з кокосовим смаком)
Рецепт приготування:
1. До борошна насипати сіль, цукор, терту цедру апельсина і розмішати. Зробити в центрі колодязь і влити половину молока, розмішати. Додати молоко, що залишилося, і злегка збиті виделкою яйця. Перемішати до отримання однорідного тіста. Відставити в сторону.
2. Змішати цукор з апельсиновою цедрою, влити сік. Довести до кипіння, розчинити цукор і охолодити. Додати ром і перемішати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
3. Нарізати банан тонкими скибочками. Поставити поруч з плитою тісто і банани. Нагріти сковорідку, змащену маслом. На сковорідку наливати тісто і відразу викласти шматочки бананів, поки млинець не схопився. Якщо сковорода не тефлонова, до тіста потрібно заздалегідь додати ложку рослинної олії. Перевернути широкою лопаткою і підсмажити млинець із зворотного боку.
4. Подавати карибські млинці теплими, поливши апельсиновим сиропом.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати французькі крепи з вишневим соусом. Ми також ділилися рецептом млинців у вигляді сердець на День святого Валентина.
Дивіться відео, як приготувати млинці з ікрою і шпинатом: