Головна Сьогодні

Мандаринове желе з горілкою та розмарином: новорічний рецепт від Даші Малахової

Смачний святковий десерт для любителів незвичайних кулінарних поєднань

Мандарини – один з головних символів Нового року. Але якщо їсти їх просто так вам набридло, Даша Малахова пропонує перетворити фрукти на ароматний новорічний десерт. Для цього досить додати горілку і розмарин до мандариновому соку і приготувати святкове желе. 

Мандаринове желе з розмарином  

Складові: 

  • 7-8 шт. середніх мандаринів
  • 2 ст. цукру
  • 2 1/2 ст. горілки
  • 2 ст. л. желатину
  • сік лимона
  • розмарин

Рецепт приготування: 

  1. Залийте желатин склянкою холодної води і дайте йому набрякнути.
  2. Тим часом, вичавіть сік з мандаринів. При необхідності перецідіть.
  3. Змішайте в невеликій каструльці мандариновий і лимонний соки, цукор і горілку, доведіть суміш до кипіння, зніміть з вогню і охолодіть хвилин 5-10.
  4. Розчиніть у мандариновому сиропі желатин.
  5. У кожну форму покладіть по гілочці розмарину і залийте мандариновим сиропом. Поставте желе застигати в холодильник.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як легко витягти панна котту з формочок. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом желе з шампанським від Лізи Глинської.

Дивіться відео, як приготувати мандарини в шоколаді:

Всі подробиці в спецтемі Новий рік та Різдво 2019

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти