Юлія Висоцька готує вівсяне печиво з горіхами і білим шоколадом. А щоб надати десерту карамельну нотку, додає коричневий цукор.
Вівсяне печиво
Складові:
- 1 стакан вівсяних пластівців (геркулесу)
- 1-1 1/2 склянки борошна
- 100 г м'якого вершкового масла
- 1/2 склянки коричневого цукру
- 2 яйця
- 1 склянка горіхів кешью або фундука
- 50 г білого шоколаду
- 1/2 ч. ложки морської солі
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Духовку попередньо розігріти до 180°С.
- Вершкове масло з цукром збивати міксером до отримання однорідної маси. Не припиняючи збивати, ввести по одному яйця, посолити.
- Горіхи подрібнити в ступці, щоб залишилися невеликі шматочки, і додати до масляно-яєчної маси. Всипати геркулес, борошно і ретельно вимішати.
- Шоколад поламати досить великими шматочками і вмішати в тісто. Сформувати з тіста кульки, обваляти їх у борошні.
- Деко застелити папером для випічки, змастити її оливковою олією, викласти кульки з тіста і злегка придавити їх.
- Поставити печиво в розігріту духовку на 10-12 хвилин. Перед подаванням остудити.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом смачного десерту з вівсяним печивом. Ми також писали, як приготувати смачне пісне печиво. Крім цього, ми розповідали, як зробити печиво з житнього борошна за рецептом Валентини Хамайко.
Дивіться відео, як приготувати справжні італійські біскотті: