Гарячий шоколад від знаменитого британського шефа Джеймі Олівера допоможе вам смачно зігрітися в холодну погоду. "Голий шеф" збиває молоко в банці, як для латте , і у напою виходить пишна молочна пінка.
Гарячий шоколад від Джеймі Олівера
Інгредієнти на 2 порції:

- 565 мл вершків або молока
- 2 ст.л. високоякісного порошку для гарячого шоколаду
- 1 жменя маршмеллоу
- цукор – за бажанням і за смаком
Рецепт приготування:
- Це займає близько 3 або 4 хвилин. Спочатку налийте молоко в каструлю і нагрівайте, не доводячи до кипіння.
- Поки молоко нагрівається, покладіть по столовій ложці порошку в чашку, додайте цукор за смаком.
- Потім влийте трохи теплого молока з каструлі на кожну кружку – вам просто потрібно розчинити шоколадний порошок. У цей момент додайте кілька маршмеллоу в кожну чашку.
- Коли молоко майже закипить, обережно перелийте його в банку з кришкою. Це найзручніше робити над раковиною, так як молоко часто проливається. Ємність повинна бути заповнена молоком приблизно наполовину.
- Щільно затягніть кришку, оберніть банку рушником і струшуйте протягом хвилини, щоб утворилася піна.
- Зніміть кришку, випустіть пар і перелийте молоко в чашки. Перемішайте і відразу ж подавайте.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як вибрати якісний шоколад. Ми також розповідали, як правильно розтопити шоколад для глазурі.
Дивіться відео, чому насправді горить шоколад:
Читайте також: