На Великдень прийнято пити кагор – кріплене десертне червоне вино, а також всілякі домашні настоянки. Але якщо ви любите нетривіальні рішення, приготуйте смачні алкогольні коктейлі за рецептами з нашої добірки. Адже весна – час експериментів!
Прикрасьте напої в тематиці свята і здивуйте своїх домашніх.
Морквяна "Мімоза
Час приготування:
- 1 хвилина
Інгредієнти:
- 115 мл рожевого шампанського
- 30 мл свіжого морквяного соку
- Морква – для прикраси
Спосіб приготування:
- Налийте морквяний сік (він повинен бути солодким і смачним, без гіркоти) в високий келих.
- Повільно влийте рожеве шампанське.
- Прикрасьте коктейль маленькими морквинами або гілочками морквяного бадилля.
Дивіться відео, як легко відкрити шампанське:
Пунш "Чайна вечірка Аліси"
Час приготування:
- 1 хвилина
Інгредієнти:
- 10 мл малинового лікеру
- 10 мл бузини лікеру
- 2 краплі біттера Ангостура
- Просекко
- Смужка цедри апельсина
Спосіб приготування:
- Змішайте обидва лікери і бітер в келиху для шампанського.
- Долийте ігристе вино до верху.
- Прикрасьте смужкою апельсинової цедри.
Мартіні "Полювання за крашанками"
Час приготування:
- 5 хвилин
Інгредієнти:
- 1 яєчний білок
- 45 мл ванільної горілки
- 30 мл лікеру тріпл сек
- 20 мл молока
- 20 мл свіжого апельсинового соку
- Цукор і апельсинова цедра – для прикраси келиха
- Краплі малинового і полуничного пюре – для прикраси келиха
Спосіб приготування:
- У шейкер, наповнений льодом, додайте яєчний білок з тільки що розбитого яйця (жовток відкладіть для іншої страви).
- Додати горілку, тріпл сек, молоко і апельсиновий сік. Енергійно струсіть.
- Прикрасьте краї келиха для мартіні цукром і дрібно натертою цедрою. Для цього їх потрібно попередньо змочити апельсиновим соком.
- Декоруйте келих, як пасхальне яйце, використовуючи краплі малинового і полуничного пюре.
- Процідіть коктейль в келих і подавайте.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами легких коктейлів для жінок . Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити коктейлі з шампанського .