Тушкована свинина з печерицями та томатною пастою – те, що потрібно для ситного зимового обіду. Григорій Герман показав, як приготувати цю страву на власній кухні.
Пряна свинина з грибами
Складові:
- 400 г свинини
- 250 г грибів
- 1 цибуля ріпчаста
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1.5 ст.л. паприки
- 1 ст.л. томатної пасти
- 200 мл курячого бульйону
- 100 г сметани
- сіль, чорний перець
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Для початку розігрійте олію. Цибулю наріжте досить великими шматками, додайте в пательню.
- Поки цибуля смажиться, наріжте м'ясо невеликими кубиками. Додайте свинину до цибулі.
- Гриби наріжте великими шматочками і додайте в пательню, перемішайте. Залиште на сильному вогні на 3-4 хвилини.
- Додайте паприку і томатну пасту, влийте бульйон і тушкуйте 8-10 хвилин.
- Зменшіть нагрів до мінімуму і додайте сметану. Залиште потомитися на невеликому вогні.
- Перекладіть м'ясо на тарілку і подавайте, за бажанням прикрасивши зеленню.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом свинини з яблуками і шавлією від Джеймі Олівера. Ми також писали, як приготувати стейки з розмарином від Даші Малахової.
Дивіться відео, як обрати безпечне і свіже м'ясо: