Що може бути швидшим і більш поживним за омлет? Омлет, виготовлений не на вершках, не на молоці, а на сметані!
Ведучий Григорій Герман розповів, як приготувати такий омлет на сніданок. Крім цього, він поділився лайфхаком, який допоможе зробити так, щоб омлет не згорів знизу і при цьому пропікся зверху.
Омлет на сметані із сиром
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 4 ст.л. сметани 15%
- сіль
- суміш спецій
- 1 ст.л. вершкового масла
- 20 г тертого сиру
Рецепт приготування:
- Збиваємо виделкою яйця, сметану, сіль і суміш спецій.
- Розігріваємо сковороду зі шматочком вершкового масла. Виливаємо яєчно-сметанну суміш.
- Чекаємо, поки омлет злегка схопиться знизу. Накриваємо кришкою, тарілкою або сковорідкою такого ж діаметру. Готуємо ще кілька хвилин.
- Посипаємо тертим сиром і складаємо омлет навпіл. Ви можете додати до начинки шинку, сало, свіжий або маринований лук, помідори.
- Подаємо омлет зі свіжими овочами та сметаною.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом приготування сирників у мікрохвильовій печі. Ми також розповідали, як приготувати весняний суп із картоплі та черемші. Крім цього, ми писали, як приготувати рулет з омлету із зеленню та сиром.