Ведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман показав, як приготувати страву французької кухні, яке обов'язково буде вам до смаку – киш.
Кіш з брокколі і грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
- 250 г борошна
- 1 яйце
- 125 г масла
- 2 ст.л. холодної води
Для начинки:
- 1 брокколі
- 1/2 банки кукурудзи
- 1/2 банки горошку
- 100 г моцарели
- 100 г твердого сиру
- 1 цибуля-порей
- 6 печериць
- 300 г вершків
- 6 яєць
- сіль, перець.
Рецепт приготування:
- Приготуйте тісто. Розітріть борошно з нарізаним маслом в крихту. Додайте щіпку солі, воду і яйце. Замісіть тісто, загорніть його в плівку і поставте до холодильника на півгодини.
- Займіться начинкою. Гриби, брокколі і цибулю-порей наріжте.
- Злийте воду з банок з кукурудзою і горошком.
- Натріть твердий сир і перемішайте його з овочами, посоліть.
- Викладіть тісто у форму, зробіть пальцями бортики і наколіть виделкою. Наповніть начинкою. Відправте до розігрітої до 200 °С духовки на 20 хвилин.
- Для заливки збийте яйця з вершками, вилийте на начинку. Печіть ще 25 хвилин. Посипте тертим моцарелою і готуйте ще 5 хвилин.
- Трохи остудіть, розріжте на порційні шматки і подавайте.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом весняного кіша з помідорами чері і спаржею. "Сегодня" також писали, як приготувати кіш з куркою і овочами.