Сьогодні ми будемо готувати дріжджові млинці за рецептом ведучого програми "Ранок з Україною" Григорія Германа. Вийде дуже смачно і цікаво. Григорій радить подавати млинці разом з полуницею і сметаною.
Дріжджові медові млинці
- 25 г дріжджів
- 500 г борошна
- 1 л молока
- 2 ст.л. цукру
- 5 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. солі
- 2 яйця
- 2 ст.л. меду
- дрібка ваніліну
- сметана
- полуниця
Рецепт приготування:
- Для початку поставте опару. Половину молока нагрійте до температури, додайте трохи борошна і розкришені дріжджі. Можете додати трохи цукру або меду. Збийте до однорідності. Поставте в тепле місце на 15 хвилин.
- Додайте борошно, яйця, цукор, сіль, 2 ст.л. олії і мед. Потім влийте молоко і перемішайте.
- Розігрійте сковороду. Налийте ополоником тісто. Коли на поверхні тіста з'являться і лопнуть бульбашки, переверніть на іншу сторону. Готуйте млинці, поки не закінчиться тісто.
- Подавайте млинці разом зі сметаною і полуницею.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати домашні віденські вафлі. "Сегодня" також ділились рецептом сирно-шоколадних маффінів до чаю.
Читайте також: