Найскладніший момент в приготуванні цього літнього пирога – тонко нарізати персики і красиво викласти їх на поверхні тіста.
Пиріг із персиками і чорницею
Складові:
- 1 стакан грецького йогурту
- 3 яйця
- 1/2 чашки розтопленого вершкового масла
- 1 склянка цукру
- 1 1/2 склянки борошна
- дрібка солі
- 1 столова ложка розпушувача
- 2 персика, нарізаних
- 170 г чорниці
- цукрова пудра
Рецепт приготування:
- Духовку розігрійте до 180 С. Змастіть маслом форму діаметром 23 см.
- Збийте яйця в пишну піну.
- Додайте вершкове масло, цукор і йогурт. Збивайте протягом 1 хвилини.
- Всипте борошно, сіль і розпушувач. Збивайте ще 1 хвилину.
- Розріжте персики на скибочки.
- Вилийте тісто в підготовлену форму, красиво розкладіть фрукти і ягоди зверху. За бажанням посипте їх коричневим цукром.
- Випікайте пиріг близько 40 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою. Дайте охолонути протягом години, і тільки потім зніміть бортики форми.
- Посипте пиріг просіяною цукровою пудрою.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати торт з печива з масляним кремом. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом японського чизкейка із сиру з шоколадним печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти горіхове печиво з мигдальними пелюстками.
Дивіться відео, як приготувати домашнє сливове вино:
Читайте також: