Якщо ви плануєте влаштувати пікнік на дачі, зверніть увагу на рецепт коржів з начинкою з сиру і зелені від Григорія Германа. Ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" пропонує приготувати цю страву на грилі. Григорій впевнений: в духовці такі коржі не вийдуть.
Рецепт коржиків із зеленню і сиром на грилі
Час приготування:
- 1 година
Інгредієнти:
- 250 мл кефіру
- 1 ч.л. цукру
- 300 г борошна
- 50 г вершкового масла
- 0,5 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. соди
Для начинки:
- 300 г твердого сиру
- 200 г розсольного сиру
- Зелена цибуля
- Петрушка
- Сіль
Спосіб приготування:
- Приготуйте тісто. Змішайте борошно, цукор, сіль і соду. Наприкінці влийте кефір і замісіть м'яке тісто.
- Зробіть начинку. Натріть сир на тертці, зелень помийте і дрібно порубайте. Посоліть за смаком.
- Відокремте частину тіста і тонко розкачайте. У центр покладіть начинку і загорніть її всередину. Переверніть і розкачайте.
- Повторіть з рештою тіста і начинки.
- Запечіть коржі на мангалі з двох сторін до золотистого кольору.
- Змастіть готові коржі розтопленим вершковим маслом.
Корисна порада
Зелені в начинці має бути стільки ж, скільки і сиру. Так вона буде соковитою і дуже ароматною.
Детальніше – дивіться в сюжеті:
Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle розповідали, як приготувати хачапурі з трьома видами сиру. Ми також писали, як зробити ліниві хачапурі на сковороді.