Лінива вівсянка в банці - це дуже просте і оригінальне блюдо, яке можна взяти з собою на роботу або з'їсти після тренування.
Дивіться відео, як приготувати незвичайну гарбузову кашу:
Щоб зробити кашу пісною, використовуйте рослинне молоко. А замість звичайного йогурту візьміть соєвий.
Вівсянка в банку з мандарином і апельсином
Час приготування:
- 5 хвилин + час для настоювання
Калорійність:
- 115 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1/4 склянки вівсяних пластівців
- 1/3 склянки молока
- 1/4 чашки натурального йогурту
- 1 столова ложка апельсинового джему
- 1 чайна ложка меду
- 1/4 чашки нарізаних мандаринів без плівок
Спосіб приготування:
- У банку додати вівсянку, молоко, йогурт, апельсиновий джем і мед. Добре перемішати.
- Додати шматочки мандаринів і акуратно розмішати.
- Закрити банку кришкою і поставити в холодильник на ніч (там каша може зберігатися до 3-х днів).
Як подавати вівсянку
Подавати вівсянку охолодженою, за бажанням присипавши меленою корицею або прикрасивши листочками м'яти.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як поліпшити смак вівсянки . "Сьогодні" також ділилися рецептом вівсянки з сухофруктами .