Головна Сьогодні

Лайфхак: як приготувати пасту в одному посуді за 20 хвилин

Швидкий рецепт вегетаріанського обіду в італійському стилі

Найпростіша і найсмачніша паста, яка готується за 20 хвилин в одній сковороді разом з соусом. Настільки просто, що хочеться знайти підступ, але його немає.

Паста з овочами і сиром за 20 хвилин

Інгредієнти на 2-4 порції:

  • паста – 180 г
  • пармезан – 60 г
  • цибуля ріпчаста – 150 г
  • помідори – 600 г
  • селера – 80 г
  • часник – 20 г
  • маслини – 40 г
  • базилік – 20 г
  • чебрець – 5 г
  • олія оливкова
  • сіль, перець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рецепт приготування:

  1. Помідори ріжемо великими шматочками.
  2. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, часник подрібнюємо.
  3. Селеру ріжемо дрібними часточками.
  4. Базилік подрібнюємо, від чебрецю відриваємо листочки.
  5. Пармезан натираємо на дрібній тертці.
  6. У великій сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо до неї селеру.
  7. Додаємо часник і томати. Обсмажуємо протягом 5-10 хвилин.
  8. Додаємо в сковороду оливки (цілком), базилік і чебрець. Солимо, рясно перчимо.
  9. Наливаємо в сковороду воду з розрахунку один стакан на одну порцію (в нашому випадку – приблизно 500 мл).
  10. Додаємо пасту, варимо до готовності.
  11. Якщо води стає занадто мало, доливаємо. Якщо багато – варимо без кришки.
  12. Викладаємо на тарілку, посипаємо пармезаном.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати весняний салат з креветками, авокадо і картоплею. Сайт "Сегодня" також повідомляв, як приготувати піту з салатом з курки і овочів. Крім цього, ми ділилися рецептом котлет з фаршу з часником.

Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями в томатному соусі:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: edim.tv

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти