Як не крути, але те, що це найзеленіший омлет у світі – очевидний факт. Коли в ізраїльській шакшуці акцент робиться на помідори, то в кюкю – на зелень. У класичному рецепті присутній тархун, але можна і без нього, якщо ви раптом його не знайдете. Обов'язково прикрасьте кюкю бринзою, це красиво і смачно. Загалом, це може стати прекрасною ідеєю для сніданку. А в нашому календарі лайфхаків для літа зібрані найнесподіваніші ідеї, як провести ці три місяці яскраво.
Що потрібно для омлету кюкю
- Яйця – 5 шт.
- Шпинат, зелена цибуля – по 1 великому пучку
- Кінза – 2 великих пучки
- Сіль, перець – за смаком
- Бринза, чері – для прикраси
Спосіб приготування
- Зелень дрібно нарізати, перемішати.
- Збити яйця із сіллю і перцем, змішати із зеленю.
- У великій сковороді розігріти олію.
- Викласти яєчну масу із зеленню в сковороду, готувати на слабкому вогні під кришкою 15 хвилин.
- Подавати кюкю гарячим, прикрасити бринзою і помідорами чері.
Якщо любите на сніданок курку, то з відео дізнаєтеся, як приготувати з неї рулет з лавашем.
А як приготувати найвідомішу яєчню в Італії – фритату – читайте тут.
Читайте також:
- Смачніше за яєчню та омлет – 5 рецептів запіканки з яєць
- Тортилья де пататас, або іспанський омлет – в чому його особливість і як приготувати
- Омлет по-корейськи: як ще можна приготувати яйця (рецепт з Instagram)
- Як приготувати омлет Пуляр, що підірвав Instagram
- Тортилья де пататас, або іспанський омлет – в чому його особливість і як приготувати