У холодну погоду немає нічого кращого гарячого супу, особливо на курячому бульйоні . Він дає відчуття ситості, добре засвоюється і захищає нас від сезонних застуд.
Дивіться відео, як зробити суп із запеченої гарбуза:
А картопля, морква і яєчна локшина роблять страву більш поживним. Такий суп сподобається навіть дітям.
Курячий суп з вермішеллю
Час приготування:
- 1 годину
Калорійність:
- 85 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- М'ясо курки (філе, гомілки, грудки) – 300 г
- Вермішель яєчна – 100 г
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Вода – 3-4 ложки
- Зелень і сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- Промити курку, нарізати великими шматками, залити холодною водою (3-4 л) і поставити на вогонь. Коли вода закипить, видалити шумівкою піну, посолити за смаком і зменшити вогонь.
- Підготувати овочі: очистити картоплю і нарізати невеликими пластинами. Моркву натерти на крупній тертці, а цибулю – дрібно порізати.
- Через півгодини після варіння курки додати в бульйон картоплю і варити 7-10 хвилин. У каструлю покласти залишилися овочі – морква і цибуля, варити ще 10 хвилин.
- Коли овочі будуть готові, додати локшину і варити ще 5-7 хвилин. За 2-3 хвилини до готовності за бажанням в суп додати дрібно нарубану зелень і лавровий лист.
Корисна порада
Якщо ви любите гострі страви, додайте в суп перець чилі – свіжий або сушений.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити курячий крем-суп від Юлії Висоцької . "Сьогодні" також ділилися секретами приготування бульйонів від Володимира Ярославського.