Не знаєте, як урізноманітнити звичайний курячий бульйон? Досить трохи техніки і фантазії, щоб отримати абсолютно нову страву. Просто додайте попередньо запечені овочі та яйце, розділене на білок і жовток.
Дивіться відео, як зробити суп із запеченого гарбуза:
Курячий бульйон з овочами та яєчною павутинкою
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 71 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 2 курячі гомілки
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1 корінь петрушки
- 1 яйце
- лавровий лист
- сіль, перець
- зелень петрушки
Спосіб приготування:
- Зваріть курячий бульйон, додавши в нього курячі гомілки, цілий корінь петрушки, розрізані навпіл і припечені моркву і цибулину. Додайте лавровий лист, посоліть і поперчіть за смаком.
- Коли бульйон буде готовий, дістаньте м'ясо і овочі.
- Розбийте яйце, відокремивши жовток від білка. Жовток акуратно опустіть у бульйон на одну-дві хвилини, щоб він приварився. Дістаньте з бульйону – він стане в нагоді для подачі.
- Білок збийте з невеликою кількістю води. Розмішуючи бульйон, влийте білок тонкою цівкою, щоб він зварився і утворилася "павутинка".
Як подавати суп
У тарілку покладіть половинку моркви, курячу гомілку, знявши з неї шкірку, жовток і залийте бульйоном. Посипте нарізаною зеленню петрушки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зварити курячий суп з локшиною. "Сьогодні" також ділилися секретами приготування бульйонів від Володимира Ярославського.