Стрітстайл в Нью-Йорку

Модні сумки осені 2021

Корисні сніданки

Стиль Кейт Міддлтон

Тести

Найдорожче

Як зробити смачними і ароматними прісні овочі

Морква стане смачніше, якщо додати до неї кінзу і розмарин. Орегано та базилік підкреслять смажену цвітну капусту, а якщо готуєте буряковий салат, то не потрібно додавати запашний перець
Як смачно приготувати прісні овочі
Як смачно приготувати прісні овочі / Фото: freepik.com

Овочі – це корисно і це добре відомо. Але дуже часто замість ідеально смачних овочів, ми отримуємо трохи прісний гарнір, якому вочевидь чогось бракує. Для салатів потрібні правильні соуси, для овочів – необхідні спеції. Які саме – дізнаємося нижче. Тут читайте, як вигідно зібратися на пікнік.

Морква

До страв з морквою додайте розмарин, кріп, кінзу
До страв з морквою додайте розмарин, кріп, кінзу / Фото: Depositphotos

Реклама

Гострий салат з моркви, морквяний салат із сиром та інше – до цієї їжі беріть розмарин, петрушку, кріп, кінзу і цибулю. Якщо любите морквяні пироги й торти, то тут підходить імбир, кориця, трохи мускатного горіха.

Цвітна капуста

Запечена цвітна капуста буде смачніше з базиліком
Запечена цвітна капуста буде смачніше з базиліком / Фото: Depositphotos

Її ми любимо в супах або просто обсмажувати в клярі. Для таких страв прекрасно підійдуть кріп, кінза, орегано, базилік, карі. Спробуйте додати трохи гірчиці, оливкової олії і тмину.

Реклама

Експерти кажуть, що цвітна капуста – універсальний, у плані спецій, овоч, вони йому підходять практично всі.

Кабачки і цукіні

Додавайте до страв з кабачків орегано і карі
Додавайте до страв з кабачків орегано і карі / Фото: Depositphotos

У цих овочах ніжна м'якоть, їм потрібні м'які прянощі – петрушка, базилік, орегано, карі. Разом з цим ми добре знаємо, що кабачки і цукіні смачніше вдвічі, коли подаються з часником.

Реклама

Смачною буде страва з кабачків, якщо додати цибулю і білий мелений перець.

Читайте також:

Буряк

З буряком добре поєднуються коріандр і кмин
З буряком добре поєднуються коріандр і кмин / Фото: Depositphotos

Перше, що ми знаємо на відмінно – це горіхи, чорнослив, солодкі родзинки, легкий майонез. Це один з популярних салатів з цим овочем. З буряком ще поєднуються перець, коріандр, кмин, петрушка, часник, цибуля (зеленаа і ріпчаста).

Не варто додавати до буряка гвоздику або духмяний перець. Це "агресивні" спеції, вони не підкреслять смак буряка.

Броколі

До броколі додайте часник і розмарин
До броколі додайте часник і розмарин / Фото: Depositphotos

Для страшно корисної капусти не шкодуйте часнику, розмарину. Якщо готуєте суп-пюре з броколі, додайте кунжутну олію, гірчицю, часник, трохи соку лимона. Запікати броколі смачно з беконом і сиром.

Читайте також:

Спаржа

Спаржа буде смачніше з мускатним горіхом і кмином
Спаржа буде смачніше з мускатним горіхом і кмином / Фото: Depositphotos

Спаржа любить перець, насамперед червоний. А ще можна спробувати її з мускатним горіхом і кмином. Любите спаржу, приготовлену на парі, тоді візьміть лимонний сік, гірчицю, оливкову або кунжутну олію.

А як приготувати ідеальний кіш з тунцем і шпинатом – дізнаєтеся з відео.

Тут дізнаєтеся 16 секретів для смачної їжі.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News

Рекомендації

Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на сьогодні
Читати гороскоп
MUST HAVE
Beauty-покупки вересня
Придбати
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Вибрати професійного косметолога
Як це краще зробити?
Лайфхак дня
Як підготуватися до подорожі на авто
Хакнути
Собаки у стильних кампейнах - Jacquemus Fall 2021. Як вам?
Осінь у великому місті
Головні івенти вересня
Спланувати дозвілля
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
13 - 19 вересня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Ніч в готелі на Мальдівах за мільйон гривень
За що такі гроші?
Особистий досвід
Як ми потрапили у місце, де знімали сцени з "Гаррі Поттера"
Дізнатися
Чек-лист вересня
10 речей, які треба встигнути зробити
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти