Головна Сьогодні

Як зробити бурякові брауні: покроковий рецепт від Григорія Германа

Готуємо оригінальний домашній десерт

Брауні – це знамениті шоколадні тістечка з тягучою консистенцією. Ведучий телеканалу "Україна" Григорій Герман рекомендує приготувати їх з буряком – вийде дуже смачно і незвично.

Щоб запекти буряк в духовці, помийте його і загорніть у фольгу. Потім печіть при 180-200 ° С, поки він не почне легко протикати виделкою. Дістаньте з фольги, остудіть і почистіть.

Бурякові брауні

Брауні з буряком
Брауні з буряком
Фото: Pinterest

Час приготування:

  • 40 хвилин

Калорійність:

  • 284 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 2 буряки
  • 500 г цукру
  • 1 плитка чорного шоколаду
  • 50 г какао-порошку
  • 10 г ванільного цукру
  • Кориця
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Розпушувач
  • Цукрова пудра

Спосіб приготування:

  1. Зробіть пюре із запеченого буряка, змішайте з рослинною олією і частиною цукру.
  2. Розтопіть шоколад на водяній бані.
  3. Змішайте сухі інгредієнти, додайте бурякову суміш, а в кінці – розтоплений шоколад. Ретельно перемішайте.
  4. Викладіть тісто у велику прямокутну форму для запікання.
  5. Печіть в розігрітій до 175 °С духовці протягом 25-30 хвилин.
  6. Повністю остудіть десерт, посипте його цукровою пудрою і розріжте на квадрати. За бажанням прикрасьте листочками м'яти.

На замітку

Щоб какао-порошок рівномірно розподілився, просійте його разом з борошном.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом брауні з малиною . "Сьогодні" також писали, як спекти брауни з арахісовим маслом .

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти