Приготувати полуничне пюре в домашніх умовах дуже просто. Все, що вам потрібно буде зробити – подрібнити ягоди в блендері і перемішати їх з цукром і лимонним соком.
Пюре з полуниці – гарне доповнення до морозива, чізкейка або бісквіту. А якщо з'єднати його зі збитими вершками, ви отримаєте ідеальне поєднання смаків.
Пюре з замороженої полуниці
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 60 ккал на 10 г
Складові:
- 600 г полуниці
- 75 г цукру
- Сік лимона – за бажанням
Спосіб приготування:
- Якщо ви використовуєте заморожену полуницю, перекладіть її в миску і розморозьте.
- Помістіть полуницю в блендер або комбайн. Подрібніть до однорідності.
- Перекладіть полуничне пюре в чисту миску і додайте цукор. Добре перемішайте, щоб цукор розчинився. Спробуйте, при необхідності додайте ще трохи.
- Накрийте пюре з полуниці і зберігайте в холодильнику не більше тижня.
Корисна порада
Таке пюре можна скласти в контейнер з кришкою і заморозити.
Дивіться відео, як приготувати гаспачо з полуницею:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами десертних соусів до пирогів і штруделів.