Кавунове морозиво – дуже легке, смачне і освіжне. А щоб зробити літній десерт трохи п'янким, в нього можна додати горілку. Відчувати її в готовому морозиві ви практично не будете, але настрій точно підніметься.
Ви можете легко замінити сік гуави на будь-який, який вам подобається, і те ж саме з горілкою. Можна заморозити навіть лимонад з фруктовим лікером.
Рецепт фруктового морозива з горілкою
Час приготування:
- 5 хвилин + час на заморожування
Калорійність:
- 107 ккал на 100 г
Складові:
- 1 склянка кавунового соку
- 1/2 склянки соку гуави
- 60 мл кавунової горілки
- 10 мл соку лайма
Спосіб приготування:
- Вилийте все інгредієнти в шейкер для коктейлів і струсіть.
- Відправте суміш у форми для морозива. Вставте палички.
- Поставте в морозильну камеру на ніч.
- Щоб морозиво було легше дістати з формочок, дайте йому відтанути або потримайте кілька секунд під струменем гарячої води з крана.
На замітку
Смак гуави дуже незвичайний. Стиглі плоди схожі кольором на кавун, а за смаком нагадують малину з нотками хвої. Якщо ви не зможете знайти сік гуави в магазині, замініть його іншим фруктовим або ягідним соком.
Дивіться відео, як зробити желе з кавуна з горілкою:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом кавунового коктейлю від моделі Кріссі Тейген, а також писали, як зробити кавунову "Маргариту" з рожевим вином.