Головна Сьогодні

Як зробити звичайний суп-пюре з грибів

Легкий і смачний суп для обіду

Цей суп-пюре з грибів виходить неймовірно смачним, ароматним і ніжним. Для нього можна використовувати як печериці, так і лісові гриби.

А щоб зробити цей суп вегетаріанським, використовуйте овочевий бульйон замість курячого.

Грибний суп-пюре

Суп з грибами в блендері
Суп з грибами в блендері
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 54 ккал на 100 г

Складові:

  • 50 г вершкового масла
  • 2 шт. ріпчастої цибулі
  • 3 зубчики часнику
  • 300 г грибів
  • 1 ст.л. борошна
  • 2-3 гілочки свіжого чебрецю
  • курячий бульйон – 600 мл

Спосіб приготування:

  1. Цибулю і часник наріжте, обсмажте до прозорості на вершковому маслі.
  2. Додайте нарізані гриби і чебрець. Тушкуйте, поки гриби не випустять сік. Всипте борошно і перемішайте.
  3. Влийте в суміш бульйон і готуйте ще 5-10 хвилин.
  4. Перебийте суп в пюре за допомогою погружного блендера.

Як подавати

Подавайте суп гарячим, за бажанням додавши сухарики, смажені гриби, зелень або тертий пармезан.

Дивіться відео, як зробити суп-пюре з моркви:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати суп з лісовими грибами.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти