Головна Сьогодні

Як зробити пісні цукерки з родзинками і горіхами

Такі цукерки складаються виключно з натуральних інгредієнтів

Пісні цукерки готуються елементарно: вам потрібно буде подрібнити інгредієнти в блендері до отримання однорідної маси, сформувати кульки і обваляти їх в кокосовій стружці.

Дивіться відео, як вибрати якісні цукерки:

В результаті ви отримаєте смачний, корисний і ситний десерт, який допоможе замінити шкідливі магазинні солодощі.

Пісні цукерки з вівсянки з горіхами і сухофруктами

Час приготування:

  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 325 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні швидкого приготування – 6 ст. л.
  • Ізюм – 0,5 склянки
  • Горіхи кешью – 0,5 склянки
  • Сіль – 1/8 ч. Л.
  • Цедра лимона або апельсина – 1 ч. Л.
  • Вода – 1-2 ст. л.
  • Стружка кокосова – для посипання

Спосіб приготування:

  1. Кешью, родзинки і пластівці скласти в чашу блендера, додати лимонну або апельсинову цедру. Подрібнити все до однорідної маси.
  2. Якщо маса буде надто суха, додайте в блендер воду – від 1 до 2 столових ложок.
  3. З отриманої маси скачати невеликі кульки. Вийде приблизно 16-18 штук.
  4. Обваляти кульки в кокосовій стружці.
  5. Зберігати домашні пісні цукерки при кімнатній температурі або в холодильнику.

Як правильно зняти цедру з лимона

Для приготування страв використовують як свіжу цедру лимона, так і сушену, і заморожену. Щоб отримати свіжу цедру, добре помийте цитрус під проточною водою. Потім ошпарте окропом, промокніть серветкою і натріть на тертці верхній жовтий шар лимона.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як виглядають цукерки для схуднення . "Сьогодні" також ділилися рецептом кокосових цукерок від Марини Боржемской.

Всі подробиці в спецтемі Різдвяний піст 2019/2020

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти