Овочеве рагу можна приготувати не тільки в мультиварці або на сковороді, а й на грилі. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити суккоташ – страву американських індіанців з квасолею і кукурудзою. Покроковий рецепт з відео дивіться нижче.
Рагу на грилі з кукурудзою і квасолею
Час приготування:
- 1 година
Складові:
- 250 г консервованої квасолі
- 3 качани кукурудзи
- 1 цукіні
- 1 болгарський перець
- 1 червона цибулина
- 150 г вершкового масла
- 150 мл білого вина
- 150 мл олії
- Сіль, перець
- Лимонний сік
- Цукор
- Зелень
Спосіб приготування:
- Візьміть кукурудзу і відсуньте листя. Натріть зерна вершковим маслом і сіллю, загорніть назад. Поставте на гриль.
- З великого листа фольги зробіть човник. Покладіть всередину нарізані овочі і квасолю. Додайте сіль, перець, цукор, олію, зелень, лимонний сік і вино.
- Накрийте фольгою і помістіть на решітку гриля.
- Кукурудзу очистіть від листя і зріжте зерна з качана гострим ножем.
- Коли овочі приготуються, додайте кукурудзу і шматочок вершкового масла.
На замітку
Знімати кукурудзу з гриля потрібно, коли листя обвугляться.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати баклажани як гриби. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом рататуя з кабачків і баклажанів.