Головна Сьогодні

Як зробити панкейки з кульбабою: покроковий рецепт від Григорія Германа

Рецепт незвичних весняних оладок

З пелюсток кульбаб роблять варення, вино і салати, але мало хто знає, що їх можна додавати в оладки. Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", показав, як зробити незвичайні панкейки з кульбабами і медово-квітковим соусом.

Панкейки з кульбабами

Оладки з кульбабою
Оладки з кульбабою
Фото: Pinterest

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 30 г пелюсток кульбаб
  • 100 г борошна
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 1 яйце
  • 200 мл молока
  • 200 г цукру
  • 200 г меду
  • 100 мл рослинної олії

Спосіб приготування:

  1. Розбийте в миску яйце, додайте цукор і збийте до однорідного стану.
  2. Влийте молоко і розмішайте. Поступово всипаючи борошно, замісіть тісто консистенції густої сметани.
  3. Додайте розпушувач і рослинну олію.
  4. Всипте пелюстки кульбаби і перемішайте.
  5. Викладіть тісто ложкою на суху антипригарну сковороду. Переверніть, коли на панкейках з'являться бульбашки.

Як подавати панкейки

Змішайте рідкий мед з пелюстками кульбаб і полийте панкейки.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба. Ведучий також показав, як приготувати шоколадну ковбасу з печивом.

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти