Шукаєте рецепт ситної, смачної і простої вечері для всієї родини? Тоді приготуйте картопляну запіканку з рибою, сиром і морквою в духовці.
Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Рибна запіканка з картоплею в духовці
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 164 ккал на 100 г
Складові:
- 400 г картоплі
- 400 г філе риби
- 250 г сметани
- 700 г моркви
- 200 г панірувальних сухарів
- 200 г рослинної олії
- 250 г твердого сиру
- Італійські трави
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Розігрійте сковороду з рослинною олією. Додайте терту моркву і готуйте до м'якості.
- Очищену картоплю наріжте тонкими слайсами.
- Візьміть форму для запікання, змастіть її олією і присипте панірувальними сухарями.
- Шарами викладіть: картоплю, сир, моркву і дрібно нарізану рибу. Всі шари, крім сиру, потрібно посолити і присипати меленим перцем і пряними травами.
- Змастіть сметаною і накрийте фольгою. Готуйте при 180 ºС впродовж 30-40 хвилин.
Корисна порада
Ви можете використовувати червону рибу, а також мерлузу або хек.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом капустяної запіканки з фаршем. Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити гратен з беконом.