
Хумус – популярна на Близькому Сході холодна закуска з нуту. До її складу також входять: кунжутове паста (тахіні), оливкова олія, часник, сік лимона, паприка.
Дивіться відео, як зробити фаршировані авокадо:

Хумус з нуту з авокадо ніжний, кремовий, легкий і дуже корисний. Якщо у вас немає консервованого турецького гороху, заздалегідь відваріть і остудіть його.

Хумус з нуту з авокадо
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 207 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Консервований горох-нут, злитий від рідини і промитий – 1 банка
- Паста тахини – 1 ст.л.
- Авокадо – 2 маленьких
- Лимонний сік – 2-3 ст.л (або за смаком)
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Вода бутильована – 3-5 ст.л.
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Змішати всі інгредієнти в кухонному комбайні, крім води.
- Перемолоти до отримання гладкої маси.
- Додати воду за смаком і ще раз збити.
Як подавати хумус
Хумус з авокадо можна їсти разом з питою, кукурудзяними чіпсами або крекерами.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити смузі з авокадо і ківі . "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з авокадо з креветками і кукурудзою.