Класичний пунш – це одна частина соку лайма, дві частини підсолоджувача, три частини рому (переважно барбадоського) і чотири частини води. У напій іноді додають одну-дві краплі біттера і дрібку мускатного горіха.
Дивіться відео, як зробити яєчний лікер:
Ми розповімо, як зробити смачний фруктовий пунш зі світлим ромом, апельсинами, ананасами і лаймом.
Фруктовий пунш з цитрусовими і ананасами
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 260 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Свіжий ананас – 1/2 шт.
- Апельсин – 1 Штука
- Лайм – 1 Штука
- Ананасовий або апельсиновий сік – 1 л
- Тонік – 1 л
- Світлий ром – 100 мл
Спосіб приготування:
- Наріжте тонкими скибочками, не очищаючи шкірки, 1/2 свіжого ананаса, 1 апельсин, 1 лайм, викладіть в великий глечик або вазу для пуншу.
- Злегка придавити фрукти ложкою, щоб вони дали сік.
- Влийте в глечик ананасовий або апельсиновий сік, світлий ром і тонік.
- Подавайте з льодом.
Корисна порада
Якщо ви не любите тонік, замініть його лимонною або апельсиновою газованою водою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати гарячий фруктовий пунш . "Сьогодні" також писали, як зробити грог з віскі і прянощами.