Альона Вінницька – відома співачка і телеведуча. В ефірі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" поділилася рецептами своїх улюблених страв – яєчного паштету з волоськими горіхами і корисного салату з пекінської капусти .
Яєчний паштет від Альони Вінницької
Час приготування:
- 20 хвилин
Складові:
- 3 цибулини
- 4 варені яйця
- 100 г волоських горіхів
- 5 зубчиків молодого часнику
- 20 г вершкового масла
- Дрібка солі
- Петрушка
Спосіб приготування:
- Цибулю наріжте і обсмажте на олії.
- Змішайте нарізані яйця і смажену цибулю з волоськими горіхами, часником, додайте вершкове масло, сіль і зелень.
- Перебийте все в блендері і подавайте з грінками.
Салат з пекінської капусти від Альони Вінницької
Час приготування:
- 10 хвилин
Складові:
- 1 качан пекінської капусти
- 200 г морської капусти
- 4 солоних огірка
- 3 ст.л. рослинної олії
- 4 ст.л. соєвого соусу
- 2 ст.л. лимонного соку
- Петрушка
Спосіб приготування:
- Тонко наріжте пекінську і морську капусту, солоні огірки і петрушку.
- Заправте все соєвим соусом, олією і лимоном.
Нагадаємо, раніше Альона Вінницька розповіла про непрості стосунки з батьком . Співачка також зізналася, чому у неї немає дітей .