Головна Сьогодні

Як приготувати яєчний паштет і салат: рецепти фірмових страв від Альони Вінницької

Готуємо закуску і салат за рецептами від відомої співачки

Альона Вінницька – відома співачка і телеведуча. В ефірі програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" поділилася рецептами своїх улюблених страв – яєчного паштету з волоськими горіхами і корисного салату з пекінської капусти .

Яєчний паштет від Альони Вінницької

Фото: скріншот з відео

Час приготування:

  • 20 хвилин

Складові:

  • 3 цибулини
  • 4 варені яйця
  • 100 г волоських горіхів
  • 5 зубчиків молодого часнику
  • 20 г вершкового масла
  • Дрібка солі
  • Петрушка

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте і обсмажте на олії.
  2. Змішайте нарізані яйця і смажену цибулю з волоськими горіхами, часником, додайте вершкове масло, сіль і зелень.
  3. Перебийте все в блендері і подавайте з грінками.

Салат з пекінської капусти від Альони Вінницької

Фото: скріншот з відео

Час приготування:

  • 10 хвилин

Складові:

  • 1 качан пекінської капусти
  • 200 г морської капусти
  • 4 солоних огірка
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 4 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • Петрушка

Спосіб приготування:

  1. Тонко наріжте пекінську і морську капусту, солоні огірки і петрушку.
  2. Заправте все соєвим соусом, олією і лимоном.

Нагадаємо, раніше Альона Вінницька розповіла про непрості стосунки з батьком . Співачка також зізналася, чому у неї немає дітей .

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти