Головна Сьогодні

Як приготувати смачний кіш з рибою: рецепт телеведучої Анни Панової

Подавати кіш, ведуча радить, теплим

Ведуча новин "Сьогодні" на телеканалі "Україна" Анна Панова любить ділиться зі своїми шанувальниками рецептами корисних і різноманітних страв. На цей раз телеведуча поділилася рецептом простої в приготуванні і досить смачної страви – кіш з рибою, яка ідеально підійде для зустрічі гостей.

Рецепт кіша з рибою від телеведучої Анни Панової
Рецепт кіша з рибою від телеведучої Анни Панової
Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Для тіста потрібно:

  • 1 яйце
  • 250 гр (1 склянка) борошна
  • 150 гр холодного вершкового масла
  • 1 столова ложка холодної води

Для начинки:

  • 400-500 гр форелі (або сьомги, або іншої риби)
  • 150 гр твердого сиру
  • 200 мл вершків 10%
  • 2 яйця
  • сіль і прованські трави за смаком

Спосіб приготування:

Розрізавши масло на дрібні шматочки і просіявши борошно, замісити тісто. Оберніть його плівкою і покладіть в холодильник на півгодини-годину.

Потім охолоджене тісто розкладіть руками в форму, піднявши "бортики". Тісто випікається окремо від начинки, 15-18 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо в процесі випічки бортики "осіли", дістаньте форму з духовки і підійміть край дерев'яною лопаткою, інакше отримаєте млинець.

Рибний кіш від Анни Панової
Рибний кіш від Анни Панової
Фото: прес-служба телеканалу "Україна"

Далі дістаньте тісто з духовки, викладіть на нього сир дрібними скибочками, зверху рибу дрібними скибочками, зверху знову сир. Збиті вершки з яйцями, сіллю і травами, залийте в форму.

Випікайте 35-40 хвилин при температурі 180 градусів. Перевіряйте готовність зубочисткою.

Подавати кіш, ведуча радить, теплим. Якщо охолов – розігрійте в духовці або мікрохвильовій печі.

Раніше з'ясовували, як готувати млинці зі шпинатом: покроковий рецепт від Джеймі Олівера.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти