Сьогодні ми приготуємо фірмову італійську піцу з морепродуктами. Це вишукане блюдо підійде як для повсякденного столу, так і великого святкового застілля.
Для початку розігріваємо духовку до 220°С. Робочу поверхню присипаємо борошном і викладаємо на неї заздалегідь приготоване дріжджове тісто. Качалку теж присипаємо борошном і розгортаємо тісто в тонкий коло діаметром 25 см. Зрізуємо нерівні краї.
Перекладаємо заготовку на застелене пергаментним папером деко і змащуємо краю рослинною олією. Це зручно робити за допомогою силіконового пензлика. Основу тонко змащуємо кетчупом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Викладаємо на томатний соус мікс маринованих морепродуктів і нарізаний смужками болгарський перець. Посипаємо тертим сиром і шматочками моцарели. Потім приправляємо за смаком і прикрашаємо оливками.
Ставимо піцу в духовку на 10 хвилин. За цей час края повинні красиво підрум'яниться. Готову піцу подаємо гарячою.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати смачну піцу за 5 хвилин. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом піци на кефірі.
Читайте також: