Головна Сьогодні

Як приготувати вінегрет з бринзою і яйцем

Незвичайний рецепт вінегрету для осіннього обіду

Вінегрет – це салат з варених овочів, який отримав свою назву завдяки однойменному соусу. До його склад зазвичай входять: буряк, картопля, морква, солоні огірки, цибуля, горошок або квасоля. Іноді в салат додають гриби, квашену капусту і оселедець.

Дивіться відео, як готувати і зберігати салати:

Ми поділимося незвичайним рецептом вінегрету з вареним яйцем і бринзою.

Вінегрет з бринзою і яйцем

Час приготування:

  • більше 3-х годин

калорійність:

  • 106 ккал на 100 г

Складові:

  • Великий буряк – 1 шт.
  • Варені яйця – 4 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Бринза (або інший сир) – 150 г
  • Мариновані огірки – 2 шт.
  • Зелений горошок – 1 банка
  • Перець, сіль – за смаком
  • Рослинна олія або майонез – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо буряк, даємо йому трохи охолонути і нарізаємо дрібними кубиками.
  2. Так само нарізаємо огірки, сир, цибулю та яйця. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо спеціями і майонезом.
  3. Ставимо в холодильник години на дві для того, щоб салат настоявся.

Як зварити буряк для салату швидко

Буряк помити, скласти в каструлю з водою і дати йому покипіти 30 хвилин. Потім рідину злити і поставити буряк під струмінь дуже холодної води на 10-15 хвилин. Температурний перепад доведе буряк до готовності. Всього процес займе близько 40-50 хвилин. Крім того, чистити буряк, зварений таким чином, набагато простіше.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати буряк по-корейськи. "Сьогодні" також ділилися рецептом шоколадного торта з буряком.

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти