I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати торт "П'яна вишня" на 8 Березня

Рецепт смачного десерту з вишнею та шоколадом

Торт "П'яна вишня" – прекрасний вибір на 8 Березня. Адже кожен зрадіє святковому десерту на Міжнародний жіночий день, приготованому своїми руками.

Читайте також:

Реклама

Ніжний шоколадний бісквіт з повітряною вершково-ягідною начинкою – це дуже смачно. Якщо у немає консервованих вишень, візьміть заморожені. Тільки перевірте, щоб вони були без кісточок. А якщо ягоди кислі, пересипте їх цукром.

Торт "П'яна вишня"

Шоколадний торт з вишнею на 8 Березня
Шоколадний торт з вишнею на 8 Березня

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 285 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 8 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 1 1/2 склянки борошна
  • 1 ч.л. без гірки розпушувача
  • 2 ст. л. олії
  • Щіпка ваніліну
  • 3 ст. л. какао

Для крему:

Реклама
  • 250 мл вершків
  • 1 стакан молока
  • 1/2 склянки цукру
  • 1 пачка ванільного пудингу
  • 3 ст. л. какао
  • 2 склянки консервованої вишні
  • 100 мл бренді або вишневого лікеру

Для глазурі:

  • 100 г гіркого шоколаду
  • 60 г масла

Дивіться відео, як приготувати смачний вишневий пиріг:

Спосіб приготування:

  1. Вишню процідити і замочити в бренді на ніч або на кілька годин.
  2. Приготувати бісквіт. Яйця з цукром добре збити в міксері, в два-три прийоми додати борошно з розпушувачем, олію, какао і ванілін. Акуратно все перемішати і вилити в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин при 180 ºС.
  3. Коли бісквіт повністю охолоне, вирізати у нього серцевину, залишивши внизу і з боків стінки завтовшки 1.5 см. Вирізану серцевину подрібнити в крихту. Це можна зробити в кухонному комбайні.
  4. Приготувати крем. Збити вершки з цукром, молоком, пудингом і какао. Трохи крему відставити убік, а до решти додати вишню без рідини і приблизно половину бісквітної крихти.
  5. Зробити глазур, розтопивши в мікрохвильовці або в сотейнику масло і шоколад.
  6. Ретельно перемішати і заповнити цієї начинкою бісквітну основу, злегка утрамбовуючи. Змастити торт залишками крему і залити шоколадною глазур'ю. Боки торта прикрасити бісквітної крихтою.

Корисна порада

Залишки бісквітної крихти можна додати в йогурт або заварний крем і подавати як десерт.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати полуницю в шоколаді .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти