Головна Сьогодні

Як приготувати сирний омлет за рецептом Григорія Германа

Рікотта і брі дарують звичному омлету вишуканий смак

Омлет – один з найпопулярніших сніданків. Але якщо класичний варіант вам вже приївся, приготуйте його з рікоттою і сиром брі за рецептом Григорія Германа.

"Рікотта – італійський м'який сир, схожий на домашній сир. Омлет з ним стає більш вершковим", – написав ведучий телеканалу "Україна" в своєму Facebook.

Омлет з рікоттою та брі

Складові:

  • 2 курячих яйця
  • 100 мл молока
  • 50 г рікотти
  • 50 г сиру брі
  • спеції
  • пряні трави

Рецепт приготування:

  1. Розігріваємо духовку до 200 С.
  2. Розбиваємо яйця в миску, відправляємо туди ж молоко та рікотту. Ретельно розмішуємо. Якщо в яєчній масі залишаться невеликі грудочки рікотти – чудово. Додаємо в омлетну суміш улюблені травички і спеції.
  3. Ставимо на середній вогонь сковорідку з металевою ручкою, додаємо трохи оливкової олії.
  4. Виливаємо яєчну суміш на пательню. Чекаємо дві хвилини, щоб омлет схопився. Поки чекаємо, ріжемо великими шматками брі. Відправляємо брі в омлет.
  5. Відправляємо омлет в духовку, прямо в тій самій пательні. Через 5-7 хвилин все буде готове.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом приготування сирників у мікрохвильовій печі. Ми також розповідали, як приготувати рулет з омлету із зеленню та сиром.

Дивіться відео, як приготувати омлет на сметані із сиром за рецептом Григорія Германа:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти