Цей осінній пиріг готується за лічені хвилини: вам потрібно буде лише перемішати усі інгредієнти для тіста і залити отриманою сумішшю нарізані яблука.
Яблучно-горіховий пиріг по-шведськи
Для начинки:

- 2 1/2 чашки очищених і нарізаних яблук
- 1 ч.л. кориці
- 1 ст.л. цукру
Для тіста:
- 1 чашка цукру
- 3/4 чашки (170 г) розтопленого вершкового масла
- 1/2 чашки нарізаних волоських горіхів або горіхів пекан
- 1 чашка борошна
- 1 яйце, злегка збите виделкою
- дрібка солі
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Духовку розігріти до 175 С. Форму для випікання застелити пергаментним папером.
- Викласти на дно форми нарізані яблука. Посипати зверху меленою корицею і цукром.
- Для тіста у мисці змішати цукор і розтоплене вершкове масло. Додати горіхи, борошно, яйце і сіль.
- Вилити суміш на яблука.
- Випікати протягом години, доки пиріг не підрум'яниться. Перед подачею остудити.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом яблучного штруделя. Ми також писали, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Крім цього, ми розповідали, як спекти пісний яблучний пиріг.
Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк: