Локшина по-китайськи з куркою готується дуже просто. Вам потрібно буде швидко обсмажити філе і заморожені овочі, після чого змішати їх з попередньо замоченою скляною локшиною. В ідеалі, знадобиться вок або широка сковорода з товстим дном.
Якщо ви поки ще в роздумах, як провести відпустку і літо в цілому, шукайте ідеї в нашому календарі лайфхаків.
Скляна локшина з овочами і куркою
Інгредієнти:
- 3 курячих філе
- Набір заморожених овочів "Азіатська суміш"
- 300 г скляної локшини (фунчози)
- Зелена цибуля
- Кінза
Для соусу:
- 3 ст.л. кунжутної олії
- 5-6 ст.л. соєвого соусу
- 1-2 ст.л. тертого свіжого імбиру
- 3 зубчики часнику
- Перець чилі, очищений від насіння
Рецепт приготування:
- Підсмажити куряче філе на сковороді гриль протягом 5-6 хвилин з кожного боку. Час залежить від товщини філе.
- Загорнути у фольгу і дати "відпочити". Потім нарізати філе на скибочки.
- Залити скляну локшину окропом на 4-5 хвилин, сполоснути в холодній воді. Або приготувати відповідно до інструкції на упаковці.
- Скропити вок кунжутною олією, додати заморожені овочі і тушкувати протягом 7-8 хвилин. Влити соус і перемішати.
- До овочів додати локшину, перемішати, згасити 1 хвилину.
- Додати курку, знову перемішати і готувати ще 1 хвилину.
- Прибрати з вогню, додати дрібно посічену зелень.
Дивіться відео, як приготувати барбекю з колою:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати китайські пельмені з креветками.