Головна Сьогодні

Як приготувати пишні ванільні сирники з родзинками

Рецепт смачних сирників на сніданок

Не знаєте, як приготувати смачні сирники на сніданок ? В цьому немає нічого складного, головне – вибрати хороший сир. Він не повинен бути занадто вологим, щоб сирники не втратили форму при обсмажуванні.

Ми пропонуємо зробити пишні сирники з ваніллю та родзинками. Якщо ви не любите сушений виноград, замініть його в'яленою журавлиною або шматочками кураги.

Ванільні сирники з родзинками

Сирники з борошном
Сирники з борошном
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 240 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 450 г сиру
  • 2 яйця
  • 1/2 ч.л солі
  • 3 ст.л цукру
  • 1 ч.л ванільного цукру
  • 100 г борошна
  • 1 ч.л розпушувача
  • 1/2 склянки темного родзинок
  • Рослинна олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

  1. Замочити в гарячій воді родзинки на 10 хвилин, промити холодною водою і віджати.
  2. Сир розім'яти виделкою. Додати яйця, сіль і цукор, ванільний цукор і родзинки. Перемішати.
  3. Змішати борошно з розпушувачем і просіяти в миску з сирною масою, перемішати.
  4. На робочу поверхню насипати приблизно третину склянки борошна.
  5. Руками сформувати з сирної маси круглі сирники і обваляти їх у борошні.
  6. Розігріти олію, зменшити вогонь до середнього і посмажити з двох боків до рум'яного кольору.
  7. Покласти сирники на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

З чим подавати сирники

Готову страву можна доповнити сметаною, йогуртом, джемом, медом або згущеним молоком, а також свіжими фруктами і ягодами.

Дивіться відео, як приготувати дієтичні сирники:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати справжній Львівський сирник. "Сьогодні" також ділилися рецептом бананових сирників.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти