Піца Пепероні отримала свою назву завдяки однойменній гострій італійській ковбасі. Втім, її можна без проблем замінити на салямі.
Піца з пепероні та моцарелою – відмінний варіант ситного перекусу. Ми розповімо, як приготувати її з бездріжджового тіста.
Піца Пепероні
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 265 ккал
Складові:
Для тіста:
- 300 г борошна
- 2 ч.л. розпушувача
- 2 ч.л. масла
- 150-175 мл теплої води
- Сіль, перець
Для начинки:
- 120 г томатного соусу
- 1/2 ч.л. сушених італійських трав
- 1 кулька моцарелли
- 10 скибочок салямі
- 30 г твердого сиру
Дивіться відео, як зробити німецьку піцу з шинкою:
Спосіб приготування:
- Змішайте борошно і розпушувач у великій мисці. Додайте сіль, перець і масло. Тоді додайте теплу воду і замішати тісто. Тим часом розігрійте духовку до 200 ° С.
- Місіть тісто з борошном, поки воно не стане гладеньким і пружним. Розкачайте тісто, щоб воно набуло форми круглого диска приблизно 30 см діаметром. Тоді перекладіть його у підготовлену форму для випікання. Залиште корж в духовці на три хвилини.
- Тим часом змішайте томатний соус, трави, сіль і перець.
- Дістаньте форму з духовки. Змастіть тісто соусом, відступивши 1-2 см від країв.
- Розсипте по поверхні подрібнену моцарелу, викладіть нарізану кружечками ковбасу і тертий сир.
- Випікайте піцу протягом 15 хвилин, поки сир не стане золотистим і розплавленим. Поріжте піцу і відразу подавайте на стіл.
Корисна порада
Ви можете використовувати будь-які інші добавки на свій смак. Наприклад, нарізаний червоний перець, цибулю, чорні оливки без кісточок або солодку кукурудзу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати тісто для піци в хлібопічці . Сьогодні.Lifestyle також писали, як зробити домашню піцу з ковбасою і сиром.