I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати пісочний пиріг з персиками: покроковий рецепт

Рецепт персикового пирога з пісочного тіста

Хочете приготувати смачний персиковий пиріг до чаю? Наш пиріг з хрусткого пісочного тіста з ароматною фруктовою начинкою виходить дуже апетитним.

Дивіться відео, як приготувати лимонний пиріг з меренгою:

Реклама

Влітку для нього можна використовувати свіжі персики, а взимку – консервовані. Якщо ви плануєте покласти в начинку фрукти в сиропі, додайте менше цукру.

Пісочний пиріг з персиковою начинкою

Час приготування: 2 години

Реклама

Для тіста:

  • 150 г вершкового масла або маргарину
  • 300 г борошна
  • 50 г цукру
  • 1 яйце
  • 1-2 ст. л. холодної води або молока
  • Дрібка солі
  • Для начинки:
  • 4-5 персиків, свіжих або консервованих
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 100 г цукру
  • Щіпка кориці
  • Щіпка мускатного горіха
  • Дрібка солі
  • 2 ст. л. крохмалю
  • Збитий жовток – для змазування верху пирога

Читайте також:

Спосіб приготування:

Реклама
  1. За допомогою насадки "ніж" збити блендером вершкове масло, борошно, сіль і цукор в дрібну крихту. Додати яйце і воду або молоко. Не вимикати блендер, поки тісто не почне збиратися навколо ножів.
  2. Розділити пісочне тісто на дві нерівні частини. Розкачати на присипаній борошном поверхні. Перенести більшу частину в змащену маслом роз'ємну форму для випічки. Зробити пальцями бортики і поставити форму до холодильника на 30 хвилин.
  3. Свіжі персики очистити від шкірки. Для цього їх потрібно занурити на хвилину в окріп. Потім розрізати фрукти на скибочки, видаливши кісточку.
  4. Помістити нарізані персики у велику миску, додати цукор, крохмаль, лимонний сік, корицю, мускатний горіх і сіль.
  5. Перемішати і викласти фруктову начинку на основу з тіста.
  6. Розкачати тісто і нарізати його широкими смужками. Зробити з них грати на пирозі. Змастити тісто збитим яєчним жовтком і злегка присипати цукром.
  7. Розігріти духовку до температури до 220 С. Випікати пісочний персиковий пиріг протягом 25 хвилин, потім знизити температуру до 190 С і готувати до рум'яної скоринки.
  8. Вийняти пиріг з персиками з духовки. Дати йому охолонути протягом 2-3 годин, і тільки потім розрізати. Це потрібно, щоб начинка загусла і не розтеклася.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати коблер з персиками і малиною. "Сьогодні" також публікували рецепт тірамісу з персиками.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти