Головна Сьогодні

Як приготувати осінній салат із хурмою і лососем

Смачний і незвичайний салат із червоною рибою

Хурма – головний конкурент яблука за вмістом заліза і здатності очищати організм. Вона максимально хороша в холодну пору року, коли більшість ягід і фруктів вже відійшли.

Дивіться відео, як приготувати салат із хурми з куркою:

Сьогодні ми будемо готувати смачний салат із хурми , слабосолоного лосося і кедрових горіхів із заправкою з оливкового масла, лимонного соку і меду.

Салат із хурмою і лососем

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • Суміш молодого салатного листя – 1 пучок
  • Хурма – 1 шт.
  • Малосольний лосось – 100 г
  • Кедрові горіхи – жменя
  • Тертий пармезан – 30 г
  • Оливкова олія – 1-2 ст.л.
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Мед – 1 ч.л.
  • Сіль перець

Спосіб приготування:

  1. Салатні листя помити і обсушити, викласти на блюдо.
  2. Хурму розрізати на 4-6 частин, красиво розподілити зверху.
  3. Філе лосося дуже тонко нарізати, додати в салат.
  4. Зверху посипати підсмаженими на сухій сковороді кедровими горішками і тертим пармезаном.
  5. Заправити салат оливковою олією, лимонним соком і медом. Посолити і поперчити.

Чим можна замінити інгредієнти в салаті

  • Замість філе лосося можна взяти хамон, прошутто або креветки;
  • Кедрові горіхи можна замінити мигдалем, карамелізованими волоськими горіхами або горіхами пекан;
  • Замість лимонного соку салат можна заправити бальзамічним оцтом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смузі з хурми і мандаринів .

Всі подробиці в спецтемі Осіннє меню

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти