I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати паску на Великдень в хлібопічці

Рецепт простої паски з глазур'ю

Паска в хлібопічці – це простий спосіб приготувати смачну паску, коли зовсім немає часу або досвіду. Вам потрібно буде скласти всі інгредієнти в чашу хлібопічки, а далі прилад все зробить за вас.

Як і в класичному рецепті, готова паска прикрашається глазур'ю і кондитерською посипкою. Випічку також можна декорувати цукровими або шоколадними фігурками.

Реклама

Паска в хлібопічці

Паска в хлібопічці
Паска в хлібопічці

Час приготування:

Реклама
  • більше 3-х годин

Калорійність:

  • 314 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для тіста:

Реклама
  • 100 мл молока
  • 60 г м'якого вершкового масла
  • 1 яйце + 2 жовтки
  • 70 г цукру + 10 г ванільного цукру
  • Щіпка дрібної солі
  • 400 г пшеничного борошна
  • 2 ч.л. сухих активних дріжджів
  • 90 г родзинок, 1 ст.л. борошна для обсипання

Читайте також:

Для глазурі:

  • 1 білок
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 100 г цукрової пудри

Дивіться відео, як спекти паску за старовинним рецептом:

Спосіб приготування:

  1. Візьміть три яйця і відокремте білки від жовтків. Один білок відразу перелийте в окремий посуд, він знадобиться для глазурі.
  2. Просійте борошно.
  3. Промийте ізюм, обсушіть на паперовому рушнику, складіть в суху банку з кришкою, всипте туди ж 1 ст.л. борошна, закрийте кришку і енергійно струсіть ємність. Обваляні в борошні родзинки будуть рівномірно розподілятися в тісті. Надлишок борошна струсіть, в тісто його висипати не потрібно.
  4. Завантажте всі інгредієнти для тіста (крім родзинок) в відерце хлібопічки в порядку, передбаченому для вашої моделі.
  5. Ізюм завантажте в диспенсер, якщо він є в вашій хлібопічці, або засипте по сигналу.
  6. Увімкніть на програму для солодкого дріжджового хліба, колір скоринки – світлий.
  7. Після закінчення програми дуже обережно дістаньте готову паску з відерця.
  8. Остудіть паску на решітці під рушником. Паску з вертикального відерця краще остуджувати на боці. Підстелити під неї рушник, щоб на боці не закарбувалися грати.
  9. Для глазурі збийте білок з лимонним соком, поступово всипте в нього цукрову пудру (по 1-2 ч.л.).
  10. Покрийте верх паски глазур'ю, прикрасьте за бажанням різнобарвним посипанням.

На замітку

Всі продукти для пасок повинні бути кімнатної температури.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити желатинову глазур для паски .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти