Гаспачо – всесвітньо відомий суп зі свіжих помідорів , які просто пробиваються в блендері. Він ідеальний в літню спеку.
Григорій Герман, ведущий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", радить додати в цю страву полуницю. Покроковий рецепт полуничного гаспачо з відео дивіться нижче.
Гаспачо з полуницею
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 85 ккал на 100 г
Складові:
- 300 г стиглих помідорів
- 300 г полуниці
- 1/2 шт. зеленої селери
- 2 свіжі огірки
- 2 болгарських перцю
- Паприка
- Чорний мелений перець
- 1 лимон
- 50 мл оливкової олії
Спосіб приготування:
- Підготуйте інгредієнти: наріжте помідори, селеру, огірки, болгарський перець і полуницю.
- Складіть все у миску і збийте блендером до отримання пюре.
- Додайте трохи соку лимона, цукру і чорного перцю.
Як подавати полуничне гаспачо
Відразу після приготування перелийте суп в миски і прикрасьте м'ятою або базиліком.
Нагадаємо, раніше ми ділилися найпростішим рецептом гаспачо . Сьогодні.Lifestyle також розповідали про секрети приготування гаспачо .