Куди поїхати у відпустку

Як правильно худнути

Готуємо джем з абрикос

Модні джинси

Тести

Найдорожче

Як приготувати карпаччо: ТОП-3 рецепти італійської закуски

Готуємо карпаччо з яловичини, лосося і буряка

Карпаччо – це популярна страва з тонко нарізаних шматочків сирого м'яса, приправлених оливковою олією з оцтом і спеціями. Воно традиційно подається як холодна закуска.

Сьогодні карпаччо готують не тільки з яловичини, а й з риби, морепродуктів, грибів, фруктів, овочів і багато чого іншого.

Карпаччо з телятини

carpaccio-643020_960_720

Фото: pixabay.com

Інгредієнти:

  • Телятина (вирізка) – 250 г
  • Рукола – 40 г
  • Помідори черрі – 50 г
  • Оцет бальзамічний – 20 г
  • Оливкова олія – 30 г
  • Суміш перців
  • Сіль

Рецепт приготування:

1. Змішайте за смаком цукор, сіль і подрібнений часник. Покладіть до цієї суміші телячу вирізку. Поставте на ніч до холодильника, а потім перекладіть до морозильної камери на кілька годин. Наріжте м'ясо дуже тонкими шматочками.

2. Невелику кількість оливкової олії розподіліть по поверхні тарілки, приправте сіллю і перцем. Відправте руколу до миски, посоліть, додайте оливкову олію і перемішайте.

3. Красиво викладіть м'ясо на тарілку. Прикрасьте руколою, нарізаними помідорами чері і меленим перцем. Збризніть карпаччо бальзамічним оцтом і подайте до столу.

Карпаччо з буряка

beetroot-2165825_960_720_01

Фото: pixabay.com

Інгредієнти:

  • Буряк – 2-3 шт.
  • Козячий сир – 100 г
  • Сіль перець
  • Кедрові горіхи – жменя
  • Рукола – кілька гілочок
  • Лимонний сік
  • Оливкова олія

Рецепт приготування:

1. Відваріть буряк до готовності. Остудіть, почистіть і наріжте дуже тонкими скибочками.

В тренді

2. Красиво викладіть буряк на блюдо, посипте сіллю і перцем. Потім збризніть карпаччо лимонним соком і оливковою олією.

3. Прикрасьте закуску кедровим горіхами, руколою і козячим сиром. Подавайте бурякове карпаччо з підсмаженим хлібом.

Карпаччо з лосося

raw-and-fresh-carpaccio-salmon-meat_1203-10029

Фото: freepik

Інгредієнти:

  • Біле вино
  • Прованські трави
  • Сіль
  • Цукор
  • Філе лосося – 150 г
  • Авокадо – 30 г
  • Помідори черрі – 2-3 шт.
  • Салат фрізе- 30 г
  • Пармезан – 15 г
  • Оливкова олія
  • Лимонний сік
  • Бальзамічний оцет

Рецепт приготування:

1. Змішайте біле вино, прованські трави, цукор і сіль. Залиште лосося в цьому маринаді на ніч. Вранці дістаньте рибу, змастіть оливковою олією і прованськими травами, згорніть у трубочку і накрийте харчовою плівкою.

2. Заморозьте філе лосося і дістаньте з морозилки перед подачею. Наріжте рибу дуже тонкими скибочками і красиво розкладіть на тарілці.

3. Авокадо почистіть і тонко наріжте. Помідори черрі розрізати на чотири частини. Прикрасьте карпаччо листям салату, половинками помідорів черрі і скибочками авокадо.

4. Збризніть закуску соком лимона, оливковою олією і бальзамічним оцтом. Готове карпаччо посипте меленим перцем і тертим пармезаном.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом домашнього "Бейліса". Ми також розповідали, як приготувати ледачий чізкейк з сиру.

Дивіться відео, як приготувати італійське печиво біскотті:

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Частіше проявляти емоції
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як швидко охолодити каву
Хакнути
Сольник зірки
MONATIK
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
18 - 25 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Впізнаєш зірку за її модним образом?
Спробувати
Куди піти
Атмосферні тераси Києва для літніх вечорів
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти