Домашні хот-доги з начинкою зі смаженої яловичини, шпинату і маринованої цибулі – прекрасна закуска, яку можна взяти з собою на роботу або пікнік.
Покроковий рецепт з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Хот-доги з м'ясом і сирним соусом
Час приготування:
- 3 години
Складові:
- 400 мл молока
- 400 г борошна
- 50 г вершкового масла
- 50 г цукру
- 15 г дріжджів
- 15 г кунжуту
Для начинки:
- 150 г твердого сиру
- рослинна олія
- вершкове масло
- 1-2 ст.л. борошна
- молоко
- 150 г моцарели
- 300 г яловичини
- 1 червона цибулина
- оцет
- 300 г шпинату
Спосіб приготування:
- Змішайте дріжджі, цукор і частину молока. В окремій мисці змішайте борошно, сіль і вершкове масло. Перемішайте, додайте дріжджі і молоко, що залишилося. Сформуйте кулю і залиште в теплі на годину.
- Сформуйте булочки для хот-догів і знову поставте в тепле місце на годину.
- Нагрійте рослинну олію, додайте шматочок вершкового і борошно. Злегка підсмажте і влийте молоко. Повинна вийти суміш, схожа на заварний крем.
- Натріть сир на тертці і додайте в сковороду.
- Червону цибулю наріжте і замаринуйте в оцті.
- Посипте булки кунжутом і печіть при 170 ºС впродовж 30 хвилин.
- Поки готуються булки, приготуйте м'ясо. Поставте яловичину на 20 хвилин в морозилку, потім наріжте тонкими слайсами. Обмажте на рослинній олії, приправте за смаком.
Як зібрати хот-доги
Розріжте булочки, викладіть м'ясо, листочки шпинату, мариновану цибулю і залийте сирним соусом.
Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом конвертиків з лаваша з тунцем. Ведучий також показував, як зробити хрусткі бутерброди в лаваші.