Класичний грецький салат готують з огірків, помідорів, маслин, перцю і сиру фета. Ми пропонуємо урізноманітнити цю страву, додавши до неї виноград і сир камамбер.
Грецький салат з виноградом
Інгредієнти:
- Огірок – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідори черрі – 10 шт.
- Виноград кишмиш – 1 гілочка
- Камамбер у прованських травах – 100 г
- Рукола – 50 г
- Оливкова олія – 30 г
- Сік 1/2 лимона
- Сіль перець
Рецепт приготування:
- Огірок помити, нарізати півкільцями.
- Перець вимити і очистити від насіння. Нарізати перець трикутником.
- Черрі вимити, видалити плодоніжки. Розрізати помідори навпіл.
- Виноград зняти з гілочок і вимити.
- Рукколу помити і просушити.
- Сир нарізати кубиком.
- Змішати оливкову олію з соком лимона, сіллю і перцем в однорідну емульсію.
- Перемішати сир, перець, огірок, черрі та виноград з емульсією.
- Викласти на тарілку рукколу, зверху салат. Прикрасити бальзамічним кремом.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом корисного салату з курки і овочів. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати класичний яєчний салат з гірчичною заправкою.
Дивіться відео, як приготувати салат Кобб за рецептом Григорія Германа:
Читайте також: