Хот-дог – це сосиска або ковбаска в надрізаної булочці з додаванням кетчупу, майонезу або гірчиці. Існує маса різновидів цієї страви. Один з них – французький хот-дог. Для приготування достатньо довгої ковбаски, багета або спеціальної булочки і гірчиці.
Щоб зробити смак страви більш пікантним, ми радимо додати в начинку мариновані огірки, кетчуп і майонез.
Рецепт французького хот-дога
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 255 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 5 булочок для французьких хот-догів
- 5 віденських (лионских) сосисок
- 1-2 маринованих огірка
- 5 ч.л. майонезу
- 5 ч.л. кетчупу
- 5 ч.л. гірчиці
Дивіться відео, як вибрати безпечні сосиски:
Спосіб приготування:
- Розігрійте сковороду гриль. Викладіть на неї булочки і обсмажте з обох сторін. Для цього вам знадобиться легкий прес, наприклад, обробна дошка відповідного розміру.
- Промокніть сосиски серветкою і викладіть на гарячу сковороду, обсмажити з усіх боків до рум'яного кольору і легких підпалин з усіх боків.
- У кожну булочку викладіть по чайній ложці гірчиці і майонезу. Додайте нарізані мариновані огірки і кетчуп.
- Вкладіть в отвір булочки гарячу сосиску.
- Те ж саме повторіть з іншими булочками, сосисками і соусами.
Корисна порада
Якщо у вас є притискний гриль, готуйте французький хот-дог в ньому.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити корисну домашню шаурму . "Сьогодні" також розповідали, як зробити рулетики з лаваша з куркою .