Головна Сьогодні

Як приготувати французький хот-дог за класичним рецептом

Рецепт справжнього французького хот-дога

Хот-дог – це сосиска або ковбаска в надрізаної булочці з додаванням кетчупу, майонезу або гірчиці. Існує маса різновидів цієї страви. Один з них – французький хот-дог. Для приготування достатньо довгої ковбаски, багета або спеціальної булочки і гірчиці.

Щоб зробити смак страви більш пікантним, ми радимо додати в начинку мариновані огірки, кетчуп і майонез.

Рецепт французького хот-дога

Французський хот-дог
Французський хот-дог

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 255 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 5 булочок для французьких хот-догів
  • 5 віденських (лионских) сосисок
  • 1-2 маринованих огірка
  • 5 ч.л. майонезу
  • 5 ч.л. кетчупу
  • 5 ч.л. гірчиці

Дивіться відео, як вибрати безпечні сосиски:

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте сковороду гриль. Викладіть на неї булочки і обсмажте з обох сторін. Для цього вам знадобиться легкий прес, наприклад, обробна дошка відповідного розміру.
  2. Промокніть сосиски серветкою і викладіть на гарячу сковороду, обсмажити з усіх боків до рум'яного кольору і легких підпалин з усіх боків.
  3. У кожну булочку викладіть по чайній ложці гірчиці і майонезу. Додайте нарізані мариновані огірки і кетчуп.
  4. Вкладіть в отвір булочки гарячу сосиску.
  5. Те ж саме повторіть з іншими булочками, сосисками і соусами.

Корисна порада

Якщо у вас є притискний гриль, готуйте французький хот-дог в ньому.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити корисну домашню шаурму . "Сьогодні" також розповідали, як зробити рулетики з лаваша з куркою .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти