Топ-новина

6 дивовижних місць України, які варто відвідати

Топ-новина

Що варто знати про фільм "Бабин Яр. Контекст", який покажуть у Каннах

Спецпроект

Тести

Спецпроект

Все про Atlas Weekend-2021

Спецпроект

Найдорожче

Спецпроект

74-й Каннський кінофестиваль

Як приготувати фаршировану картоплю з броколі та сиром

Рецепт картопляних човників в духовці
Картопля з броколі запечена
Картопля з броколі запечена / Фото: Depositphotos

Фарширована картопля з броколі та сиром – це смачна і швидка гаряча закуска, яка готується з доступних продуктів. Її можна зробити на вечерю або подати як святкове блюдо.

Дивіться відео, як приготувати картоплю на мангалі:

Щоб не купити зіпсовану картоплю, слід уважно придивитися: шкірка повинна бути природного відтінку, без гнилі і порізів. Якщо картопля зберігалась неналежним чином, то її колір може бути злегка зелений. Вживати її в їжу не можна.

Читайте також:

Картопля з броколі та сиром в духовці

Час приготування:

  • 2 години

Калорійність:

  • 102 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Картопля – 4 шт.
  • Оливкова олія – 1 ч.л.
  • Вершкове масло – 3 1/2 ст.л.
  • Знежирений йогурт – 1/2 склянки
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний мелений перець – 1/2 ч.л.
  • Рубана зелена цибуля – 3/4 ч.л.
  • Часниковий порошок – 3/4 ч.л.
  • Цибулевий порошок – 1/2 ч.л.
  • Паприка – 1/2 ч.л.
  • Броколі – 1/2 чашки
  • Тертий сир – 2 чашки

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 °C.
  2. Викладіть картоплю в форму для запікання і поставте в духовку на годину. Потім охолодіть і розріжте на половинки.
  3. Розберіть броколі на суцвіття і відваріть на пару.
  4. Видаліть м'якоть картоплі і перекладіть її в миску.
  5. Змастіть картоплю оливковою олією і викладіть на деко, застелене папером для запікання.
  6. У картопляну м'якоть додайте вершкове масло і збийте за допомогою блендера.
  7. Потім додайте йогурт, сіль, перець, цибулю, часниковий і цибульний порошки, паприку, броколі і сир. Перемішайте і нафаршіруйте масою картопляні скибочки.
  8. Запікайте 20-25 хвилин. Подавайте до столу.

З чим їсти фаршировану картоплю

Запечену картоплю можна подати разом зі сметаною, йогуртом або соусом тартар.

Нагадаємо, раніше ми писали як приготувати фаршировану картоплю з беконом і сиром. "Сьогодні" також ділилися рецептом картоплі по-грецьки .

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
segodnya.ua в telegram-каналi segodnya.ua на Google News
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Спецпроект
Календар лайфхаків
Червень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
20 - 26 червня
Читати гороскоп
Спецтема
Дорожче просто не знайдеш
Найдорожчий фітнес-центр
За що такі гроші?
Зворотній відлік
12
дній
10
годин
59
хвилин
04
секунд
6 - 18 червня

74-й Каннський кінофестиваль

Перейти на спецтему
Лайфхак дня
Як зібрати валізу у відпустку за 10 хвилин
Хакнути

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти