Фарширований багет – прекрасна гаряча закуска, яку можна приготувати на сніданок. У нашому рецепті він начиняється курячим філе, печерицями, томатами і сиром.
Оскільки для страви використовується тільки скоринка багета, м'якуш можна пустити на сухарики або паніровку.
Фарширований багет в духовці
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 239 ккал на 100 г
Складові:
- 2 багети
- 1 куряча грудка
- 200 г печериць
- 3 помідори
- 1 цибулина
- Зелень – за смаком
- 250 г сметани
- Твердий сир – за смаком
- Маслини – за смаком
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Дрібно нарізати курку, гриби і цибулю.
- Обсмажити їх до готовності з використанням олії. Посолити, поперчити, додати сметану, довести до кипіння. Зняти з вогню.
- Багети розрізати уздовж навпіл, вийняти з них м'якуш.
- Заповнити хліб готовою начинкою. Покласти багети в форму для запікання, застелену фольгою.
- Посипати хліб сиром, натертим на крупній тертці. Прикрасити шматочками помідора, маслинами, зеленню і відправити в духовку запікатися при 200 ° C на 20 хвилин.
Як подавати закуску
Подавайте багет гарячим разом з будь-якими соусами на ваш смак.
Дивіться відео, як приготувати фарширований багет по-французьки:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати багет з часниковим маслом. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом брускети з багета з курячим паштетом.