Головна Сьогодні

Як приготувати фарширований багет в духовці

Готуємо апетитний сендвіч-багет з начинкою

Фарширований багет – прекрасна гаряча закуска, яку можна приготувати на сніданок. У нашому рецепті він начиняється курячим філе, печерицями, томатами і сиром.

Оскільки для страви використовується тільки скоринка багета, м'якуш можна пустити на сухарики або паніровку.

Фарширований багет в духовці

Багет з начинкою в духовці
Багет з начинкою в духовці
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 239 ккал на 100 г

Складові:

  • 2 багети
  • 1 куряча грудка
  • 200 г печериць
  • 3 помідори
  • 1 цибулина
  • Зелень – за смаком
  • 250 г сметани
  • Твердий сир – за смаком
  • Маслини – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізати курку, гриби і цибулю.
  2. Обсмажити їх до готовності з використанням олії. Посолити, поперчити, додати сметану, довести до кипіння. Зняти з вогню.
  3. Багети розрізати уздовж навпіл, вийняти з них м'якуш.
  4. Заповнити хліб готовою начинкою. Покласти багети в форму для запікання, застелену фольгою.
  5. Посипати хліб сиром, натертим на крупній тертці. Прикрасити шматочками помідора, маслинами, зеленню і відправити в духовку запікатися при 200 ° C на 20 хвилин.

Як подавати закуску

Подавайте багет гарячим разом з будь-якими соусами на ваш смак.

Дивіться відео, як приготувати фарширований багет по-французьки:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати багет з часниковим маслом. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом брускети з багета з курячим паштетом.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти